Nieuwe website Rolde.nl

Algemeen
Website Rolde.nl
Website Rolde.nl

Vandaag is de nieuwe website Rolde.nl gelanceerd, een uitgebreide online gids die zowel bezoekers als bewoners van Rolde voorziet van het laatste nieuws, aankomende evenementen, en waardevolle tips voor activiteiten in de omgeving. De website biedt tevens diepgaande informatie over historische gebouwen, kunstwerken, en natuurgebieden in Rolde.

Met een rijke geschiedenis en een scala aan bezienswaardigheden, heeft Rolde altijd veel te bieden gehad. De nieuwe website richt zich op het belichten van deze unieke kwaliteiten. Een van de meest bijzondere kenmerken van Rolde.nl is de sectie gewijd aan kunstwerken in het dorp. Bezoekers kunnen nu eenvoudig informatie vinden over alle kunstwerken die Rolde rijk is, compleet met achtergrondverhalen en locaties.

Informatie voor toeristen en bewoners

Daarnaast biedt Rolde.nl een uitgebreid overzicht van activiteiten en evenementen in de regio, waardoor zowel toeristen als inwoners altijd op de hoogte zijn van wat er te doen is. Van de historische Jacobuskerk en de drie voormalige gemeentehuizen tot de bruisende Roldermarkt, de website bevat gedetailleerde informatie en interessante feiten over deze iconische locaties. Alle informatie op deze website is beschikbaar in zowel Nederlands als Engels, en komt later dit jaar ook beschikbaar in het Frans en Duits.

Het wapen van Rolde

Het logo van de nieuwe website is een moderne interpretatie van het wapen van Rolde, dat stamt uit de tijd dat Rolde nog een zelfstandige gemeente was. Dit eigentijdse ontwerp symboliseert de verbinding tussen het rijke verleden van Rolde en de moderne faciliteiten die het dorp vandaag de dag biedt. Het logo straalt trots en identiteit uit, en benadrukt het unieke karakter van Rolde.

De drijvende kracht achter deze nieuwe online bron is Brainfarts, een eenmanszaak met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van website-uitgave. "Het was een lonende uitdaging om deze website van de grond af op te bouwen," zegt oprichter Sjoerd Buurman, "Ik hoop dat Rolde.nl zowel bewoners als bezoekers inspireert om het prachtige dorp Rolde te verkennen en ervan te genieten."

Heb je meer informatie over dit artikel, wil je foto's opsturen, of klopt er iets niet? Neem contact op met de redactie.
Volledig wapen van Rolde 1922
Volledig wapen van Rolde 1922
Wapen van Rolde 2024
Wapen van Rolde 2024

Ook interessant